Merzifon MYO’da “Medya ve Kariyer” Söyleşisi Düzenlendi

Amasya Üniversitesi Merzifon Meslek Yüksekokulunda “Medya ve Kariyer” konulu söyleşi düzenlendi. TRT’den emekli Yapımcı ve Denetçi Şükriye Turan, İhlas Haber Ajansı Amasya Muhabiri Murat Çelik ve Öğr. Gör. Bora İyiat’ın konuşmacı olduğu söyleşiyi Yüksekokulun çeşitli bölümlerinden çok sayıda öğrenci izledi.

Açılış konuşmasını Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Burak Bilgin’in yaptığı söyleşiye Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Merzifon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zübeyir Turan, Merzifon MYO ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden akademisyenler de katıldı. Meslekteki deneyimlerini öğrencilerle paylaşan konuşmacılar iş hayatındaki zorluklar ve kariyer olanaklarıyla ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

Konferansın sonunda konuşmacılara Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Merzifon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zübeyir Turan ve Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Burak Bilgin tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.