Amasya Üniversitesi Merzifon Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’nin yanı sıra Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur Çapkulaç ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitim kalitesinin arttırılması ve öğrencilere daha iyi bir öğrenme deneyimi sunulması konularında görüş alışverişinin yapıldığı Merzifon MYO Akademik Kurul Toplantısı’nda konuşma yapan Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, “Merzifon MYO Müdürlüğü’ne yeni ataması yapılan Dr. Öğr. Üyesi Onur Çapkulaç’a görevi hayırlı, uğurlu olsun. Bu genç ve dinamik idaremizin en güzel şekilde aldıkları hizmetleri daha ileriye taşıyacaklarından zerre kadar şüphem yok. Bu anlamda hem yeni yönetime hayırlı olsun demek hem de Merzifon MYO Akademik Kurulu’nuza şahitlik etmek istedim. Değerli hocalarım daha öncede geldim. Yine karşınızdayım, huzurunuzdayım yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bir ihtiyacınız bir isteğiniz varsa böyle doğrudan yüz yüze söyleyebilirsiniz. Göreve geldiğim 6 ay gibi kısa bir zaman içerisinde 90 akademik, 37 idari kadro aldık. Ve bunların hepsini de hizmete başlattık. Allah’a şükürler olsun bu bizim için ve üniversitemiz için çok ciddi bir başarıdır. Bu bizim gayretimiz. Sizin akademik gayretlerinizde var. Sizlerden istirhamım özellikle TÜBİTAK başta olmak üzere projeler üzerinde çalışmanızdır. İnşallah daha güzel nasipleri gene bizleri ve sizlerin gayretleri veya çalışmaları çerçevesinde alırız. Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Merzifon MYO Akademik Kurul Toplantısı dilek ve temenniler ile sona erdi.