Meslek Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Programı ile Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde Apaydın Grup Metal A.Ş. firması bünyesinde faaliyet gösteren Apaydın Akademi arasında Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında Makine Programı ikinci sınıf öğrencilerine yönelik 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında ” Kaynak Teknolojileri ve Uygulamaları Eğitimi” verilmiş ve eğitim sonunda başarılı olan öğrencilere sertifika töreni düzenlenmiştir. Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat KURT, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Onur ÇAPKULAÇ,  Apaydın Firması Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Fehmi APAYDIN, İşletmeler Direktörü Hikmet KARAÖZ, Finans Direktörü Kamuran UNUTMAZ, İç Denetim Yurtiçi Operasyonlar Direktörü Haydar YÜKSEL katılmışlar ve eğitime katılan öğrencilere sertifikalarını takdim etmişlerdir.