Merzifon Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Meslek Yüksekokulumuz tarafından 2024 Yılı Gençlik Haftası kapsamında organize edilen Ağaç Dikme etkinliği Üniversitemiz Merzifon Yerleşkesinde gerçekleşti. Gerçekleştirilen etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat KURT, Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur ÇAPKULAÇ, Merzifon İİBF Dekanı Prof. Dr. Kemal AYDIN, Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Mehmet Fatih GÖKÇE, Orman İşletme Şefi Ömer Faruk AYNA, Askerlik Şubesi Başkanı Per.Üsteğmen Yunus Emre İNCESU, TSO Meclis Başkanı Fatih KARADUMAN, TSO Genel Sekreteri Serdar YAVUZER, Apaydın Metal Yöneticisi Hasan Fehmi APAYDIN, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.
Etkinlik, protokol üyeleri ile öğrencilerin ağaçları toprakla buluşturması ve yapılan ikramların ardından sona erdi.

Agac01

Aga02