Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Onur Çapkulaç, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları ve Meslek Yüksekokulu Sekreter Vekili ile Üniversite- Sanayi İş birliği kapsamında ilk ziyaretini Apaydın Grup Metal A.Ş. firmasına gerçekleştirmiştir. Yapılan görüşmede Dr. Öğr. Üyesi Onur Çapkulaç, Apaydın Akademi ve Meslek Yüksekokulumuz arasında yapılan protokol kapsamında Makine programı öğrencilerine yönelik hali hazırda devam eden kaynak teknolojileri ve uygulama eğitimine verdikleri katkılarından dolayı Apaydın Grup Metal A.Ş. yönetim kurulu başkanı Hasan Fehmi APAYDIN’a teşekkür ederek mevcut iş birliğinin farklı alanlarda da sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Hasan Fehmi APAYDIN, ziyaretlerinden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Onur Çapkulaç’a teşekkür ederek, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.