Amasya Üniversitesi Merzifon Yerleşkesinde iftar programı düzenlendi. İftar programına katılan Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, üniversitenin akademik, idari personeli ve öğrencileriyle birlikte dualar eşliğinde orucunu açtı.

Düzenlenen iftarda Rektör Turabi’ye, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kızılkaya, Prof. Dr. Murat Kurt, Genel Sekreter Osman Akbaş, Merzifon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Aydın, Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur Çapkulaç’ta eşlik etti.

Yemekhanede yemek sırasına girerek iftar menüsü alan Rektör Turabi ve beraberindekiler, öğrencilerle de sohbet etti. Değerli misafir hocalarımız ve kıymetli öğrencilerimizle iftar sonrası semaver başında gerçekleşen sohbet geceye renk kattı.

Amasya Üniversitesi Merzifon Yerleşkesi’nde düzenlenen iftar programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Turabi, Mübarek Ramazan ayının tüm insanlık için barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu.

İftar programı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi