2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARA DÖNEM STAJ DUYURUSU

• Yüksekokulumuz yönetim kurulunun 17.09.2020 günü aldığı karar gereği 2019-2020 eğitim öğretim yılı sonunda tüm derslerinden başarılı olmuş, sadece bir staj dersi kalan ve staj dersini başarıyla tamamlaması durumunda mezun olacak öğrencilerin stajlarını ödev uygulaması şeklinde yapması ile ilgili duyuru daha önce yapılmış olup bu karar ve konuyla ilgili 17.09.2020 tarihinde ilan edilen uygulama takvimi halen geçerlidir.
  • Bunun yanı sıra tüm derslerinden başarılı olup sadece bir stajı bulunan öğrencilerden stajını ödev uygulaması yerine fiilen yapmak isteyenler ile staj dersi dışında da başarısız dersi bulunan öğrenciler için ara dönem staj takvimi oluşturulmuştur. Ara dönem stajı yapmak isteyen öğrenciler aşağıda verilen takvime göre hareket etmelidirler.

ARA DÖNEM STAJ TAKVİMİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.