2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI ARA SINAVLARIN UYGULANMASINA YÖNELİK DUYURU

T.C.

AMASYA ÜNİVERSİTESİ

MERZİFON MESLEK YÜKSEKOKULU

Covid-19 salgını ile ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca alınan kararlar doğrultusunda Amasya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı akademik takvimi güncellenerek Üniversitemiz web sayfasında 14.05.2020 tarihinde duyurulmuştur. Üniversitemiz Rektörlüğünce alınan karar gereğince ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim veren programların sınavları UZEM aracılığıyla online olarak ilgili tarihlerde gerçekleştirilecektir.

1-      Öğrencilerimiz 2019-2020 bahar dönemi ara (vize) sınavlarında ders konularının ilk 8 haftasından sorumlu olacaklardır. İlk 5 hafta yüz yüze eğitim, 3 hafta UZEM eğitim olmak üzere)

2-      Öğrencilerimizin, okulumuzun web sitesinde yayınlanan sınav takviminde belirtilen gün ve saatte online sınavına girmesi gerekmektedir. Sınav saati tamamlandığında öğrencinin sınava girmesi mümkün olmayacaktır.

3-      Öğrencilerimiz, sınava girişle ilgili detaylı bilgiye sınav giriş kılavuzundan ulaşabilirler.

Kılavuz için Tıklayınız...

4-      Öğretim elemanlarından alınan ders değerlendirme kriterleri doğrultusunda ara sınavlarda online sınav yerine ölçme-değerlendirme faaliyeti olarak ödev, proje vb. araçlardan yararlanılabilecektir. Öğrencilerimizin, ödev, proje, vb. dosyalar, ilgili teslimlerini öğretim elemanlarınca duyurulan mail adreslerine elektronik ortamda göndermeleri gerekmektedir.

Aşağıdaki tabloda yer alan derslerin ara sınavlarının ödev, proje, vb. yöntemlerle gerçekleştirilmesine, bunun dışında kalan Yüksekokulumuza ait tüm derslerin sınavlarının online olarak gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

MERZİFON MESLEK YÜKSEKOKULU

INS 206

BETORNARME

ALPEREN ÖZEL